Kaiken takana

Vuodelta 2013

Olen -98 vuosimallia oleva tyttö Joensuusta. Koirajuttujen lisäksi harrastan maalausta, harrastelijatasoista valokuvausta sekä bloggaamista. Rakastan koirien kanssa puuhaamista, kesäisiä kävelyretkiä, maalaamista, matkustelua, elokuvien katselua ja kirjoittamista.

Piirtämistä kohtaan kipinä syttyi jo ihan pienenä. Äiti sanoi, että piirsin paljon jo ennen kuin osasin edes puhua kunnolla. Kasvettuani olin mukana monissa kuvataidekerhoissa ja -leireillä. Varsinaisen harrastamisen aloitin 8-vuotiaana kuvataidekoulussa. Olen harrastanut kaksi vuotta keramiikkaa, mutta nykyään harrastan maalausta.

Valokuvaamisesta innostuin vasta myöhemmin. Olen omistanut Nikonin pokkareita, mutta kesällä 2013 päädyin ostamaan järjestelmäkameran, Canonin 600D. Putkina minulla on käytössä sen mukana tulleet kittiputket: 18–55mm ja 75-300mm.

Axun blogin pistin pystyyn vuonna 2012, mutta bloggaamisesta innostuin enemmän vasta vuoden 2013 alkupuolella.

Axusta

Axu on ensimmäinen oma koirani. Ennen Axua hoidin tuttujen koiria, kävin dogsitter-kurssin ja pyörin mukana koiraporukoissa.  Olin aina haaveillut koirasta, mutta sen ottaminen ei ollut koskaan mahdollista. Lopulta asiat onneksi muuttuvat, ja hetki ensimmäiselle koiralle oli oikea.

Miten sitten päädyimme eurasieriin? Kun harkitsimme vakavasti koiran hankkimista, tuttumme kehotti meitä tulemaan "Miten ja mistä hankin koiran"-luennolle, jossa käsiteltiin kaikkea koiran hankintaan liittyviä seikkoja. Luennon alkajaisiksi meitä pyydettiin listaamaan kolme koirarotua, jotka sillä hetkellä kiinnostivat meitä. Tällöin listaltamme löytyi australianpaimenkoira, mittelspitz ja kiinanharjakoira. Luennon aikana meille esiteltiin muutamia koirarotuja. Niiden joukossa oli eurasier. Kiinnostuimme rodusta ja tutustuimme siihen kotona paremmin. Rotu täytti kaikki kriteerit, jotka olimme asettaneet tulevalle koirallemme. Jonkin ajan kuluttua löysimmekin itsemme etsimästä eurasierin pentua pentulistalta. Emmepä vielä luennolle mennessämme osanneet arvata, että sieltä löytyisi juuri se oikea rotu meille.

10 kommenttia:

 1. Ihanaa että sulla on oma koira vihdoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, hyvää kannatti odottaa :D

   Poista
 2. Teiän blogi on hieno kokonaisuus. Siisti ulkoasu ja kirjoitat tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
 3. Oot tosi kaunis ja sovit Axulle;)

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvä blogi! Jotenkin niin ihanan arkinen :D.

  VastaaPoista
 5. oot tosi sulosen näkönen :)

  VastaaPoista