28. joulukuuta 2014

Tumpin joulu

Tumppi, possu, pahvi... Rakkalla lapsella on monta nimeä. Joulu meni oikein makoisasti (ainakin Axun mielestä, koska se sai vatsansa täyteen kinkkua). Aaton aattona Axu kävi vierailemassa mummolassa ja aattona oleiltiin vaan kotona, lukuunottamatta sitä, että illalla käytiin viemässä kynttilöitä haudoille. Sinne Axu ei tosin päässyt mukaan.





















Kuusen alta löytyi lahjoja Axullekin. Niistä paljastui iso dentastix-paketti sekä koiranruokia (jotka muuten olivat tutulta Netta-sheltiltä, kiitos niistä!)

Joulupäivänä käytiin sukulaisten luona. Siellä oli Minni-kissa, joka herätytti Axussa suuresti ihmetystä ja kiinnostusta. Axu olisi halunnut mennä tekemään tuttavuutta, mutta harmikseen se joutui huomaamaan, ettei kissa ollut yhtä innoissaan tuttavuuden hieromisesta. Minni kipusi uunin päälle nukkumaan ja Axu otti tehtäväkseen pitää sitä silmällä, jos se vaikka jossakin vaiheessa uskaltautuisi takaisin maantasalle. Niin ei valitettavasti käynyt, ja Axu joutui luopumaan tutustumisyrityksistään.

























^ Loppuun 2v 8kk posetuskuva. Axu on päättänyt aloittaa karvanlähdön, mutta kuvasta ulkopuolinen ei sitä välttämättä heti huomaa. Eturinta ja kyljet ovat todella lyhyessä karvassa, toisin kun kaulus ja etutassujen hapsut ovat säilyneet tuuheina. Ne tuntuvat pysyvän lähes koskemattomina aina karvanlähdön aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti