24. helmikuuta 2015

Viimeistä sertiä vaille valio

Axu pääsi sunnuntaina pitkästä aikaa kehään, nimittäin Tuusniemen näyttelyyn. Minä jäin kotiin flunssan takia, mutta perheestä löytyi Axulle onneksi varaesittäjä. Eukkujen oli määrä olla kehässä klo. 11 ja 12 välillä, ja niitä oli ilmoittautunut Axun lisäksi vain yksi. Tuomarina oli Latvialainen Ligita Zake. Noin klo. 12 aikoihin kaverini huomasi näyttelyn kotisivuilta, että Axu oli saanut sertin ja ollut ROP eli rotunsa paras! Jes! Nyt ollaan enää yhden sertin päässä valioitumisesta!
Arvostelu kuului seuraavasti:
"Oikea tyyppi ja mittasuhteet. Vahva maskuliininen pää. Oikea ilme. Vahva ylälinja. Oikean vahvuinen vartalo. Oikeanlaiset kulmaukset. Liikkuu hieman ahtaasti takaa. Tyypillinen luonne."

Ne pahuksen takaliikkeet! Muuta negatiivista arvostelusta ei sitten löytynytkään. En usko, että Axun takaliikkeet levenevät enää hirveästi, sillä ne ovat muuttuneet jo melko paljon siitä mistä lähdettiin. Hyvä kuitenkin, ettei SA (=sertin arvoinen, oikeuttaa jatkokilpailuun sertistä) jäänyt kiinni niistä.

Voittajan on helppo hymyillä! 

4 kommenttia:

  1. Onnittelut koirasi valionarvosta! Ensimmäistä euraseria ollaan hankkimassa ja löysin blogisi. Todella komia eurasier sinulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Axu ei ole vielä valio, se tarvitsee vielä yhden sertin valioituakseen. Mukava kuulla! Axu kiittää ja kumartaa. :---)

      Poista