28. heinäkuuta 2015

Paremman puutteessa jokainen saa tehdä ihmeensä itse"On jossain kesä
Jossain ei näy pilvenreunustakaan
Aina jossain laulu raikaa
Jossain ilakoidaan

Hyvästelen heinäkuun
Valo vähenee ja varjot pidentyy
Lehdet puissa kellastuu
En pelkää mitä tuleman
En ukkosmyrskyä
Tai paukkupakkasta
Ne kuuluu kokea" 

Mokoma - Hei Hei Heinäkuu

Heinäkuu alkaa olla lopuillaan. Meille kuuluu hyvää. Nautitaan kesästä, ollaan vaan. Axun kannalta on hyvä, ettei helteitä ole liiemmin ollut. Voidaan tehdä pitkiä lenkkejä ilman, että se läkähtyy jo ensimetreillä. 

Axu tavalliseen tapaansa kuluttaa päiviään pitämällä takapihan oravattomana alueena. Se ei juurikaan viihdy sisällä, korkeintaan pyörähtää välillä sisällä syömässä ja nukkumassa, vaikka enimmäkseen se nukkuukin takapihan varjoissa.

Laitoin pari päivää sitten postiin Axun valiohakemuksen. Näpyttelin myös ilmoittautumisen eukkujen jalostustarkastukseen ja joukkoterveystarkastukseen. Axulta tutkitaan siellä silmät ja kuunnellaan sydän. Odotan sitä innolla, sillä näkemään rotutovereita ja saadan vihdoin tutkitettua Axun silmät! On myös kiva kuulla mitä Axusta sanotaan jalostustarkastuksessa.

Ei olla tänä kesänä käyty yhdessäkään mätsärissä sillä ajattelin, että edessä olisi näyttelykesä, mutta saatiin viimeinen serti nopeammin kuin osattiin odottaa, joten Suomen näyttelyt saa meiltä ainakin hetkeksi jäädä tauolle. Eilen mieleen pyörähti kuitenkin ajatus, että voitaisiin pitkästä aikaa pyörähtää mätsärissä, kun sellainen sattuu seuraavan kerran vastaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti