8. maaliskuuta 2013

Koirakavereita ja treeninpoikasta

 
Tänään Netta-sheltti tuli meille, ensin pidettiin lyhyet treenit takapihalla. Harjoiteltiin pikaisesti meidän tanssin alkua ilman musiikkia, jonka jälkeen Netta treenasi temppuja, ja me seurattiin sivusta. Samalla tuli mukavasti häiriöharjoitusta Axulle.
Pikaisien treenien jälkeen vietiin koirat lenkille. Axu yritti leikkiä Netan kanssa, mutta Axun yli-innokkuus ei oikein iskenyt siihen.
 
Lenkin jälkeen jatkettiin treenejä vielä vähän takapihalla, harjoiteltiin Axun kanssa enimmäkseen temppuja. Enää se ei välittänyt niin paljoa Netasta, kun oli saanut riehua sen kanssa lenkillä.
Axu innostui tekemään temppua, jota en edes muistanut opettaneeni sille. Temppu oli siis "läpsy jalkaan". Axu muisti sen vielä hyvin, vaikka ei olla sitä pitkään aikaan kokeiltukaan (kuva alhaalla).
 
Jouduin muuntelemaan meidän koiratanssia, sillä entinen lopetus oli aika mitäänsanomaton, tai siltä se ainakin tuntui. Nykyinen on toivottavasti parempi.
Toivon mukaan päästään piakoin harjoittelemaan esitystä itse paikalle, koirien kanssa. Axulle olisi ainakin tärkeää, että saataisiin harjoitella esitystä muiden koirien läsnäolessa, että varsinaiset esitykset menee sitten siltä osin hyvin. Tarkoitan tällä lähinnä sitä, ettei Axu ottaisi ympäristöstä niin paljoa häiriötä, vaan keskittyisi temppujen tekemiseen.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti