27. lokakuuta 2013

Mätsäröintiä

Pistäydyttiin tänään Joan mätsärissä Pärnävaaralla. Ilmoittautuminen alkoi tuttuun tapaan klo. 11, mutta mentiin paikan päälle vasta puoli 12:sta. Ilmoitettiin Axu nuoriin, ja käytiin kävelemässä lyhyt lenkki ennen kehien alkua. Kehät alkoivat klo. 12.

Olimme luokkamme viides pari. Aluksi kehä juostiin yhdessä ympäri, jonka jälkeen olivat yksilöarvostelut. Axu ei ollut moksiskaan, kun tuomari rapsutti sitä kyljestä, ja hampaatkin se antoi tarkistaa ongelmitta. Edestakaisinliikkeetkin sujuivat hyvin, Axu juoksi pitkin askelin ja kääntyi lopussa hyvin. Saatiin punainen nauha.

Punaisten nauhakehässä Axu keskittyi myös hyvin, se juoksi nätisti ja seisominenkin oli ryhdikästä. Taso oli kuitenkin sen verran kova, ettei ylletty palkintosijoille. Oli kuitenkin mukava käydä pitkästä aikaa mätsärissä, ja oli myös kiva huomata, että Axu on saanut esiintymisintonsa takaisin.

Mukaan otin tällä kertaa pokkarin, mutta siitä loppui akku, joten sisko kuvasi meitä kännykkäkameralla. Halli oli hämärä, joten kuva ei ole kovin tarkka, mutta eiköhän meidät erota tästä. Keskellä seisoo siis tuomari, oikealla puolella juostaan me ja vasemmalla parimme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti