13. lokakuuta 2013

Mitä kuuluu? Mitä sä teet nykyään?

Axun nenäpunkin takia ollaan lähinnä vaan löhöilty ja lenkkeilty, mutta on meillä jotain kivaakin tiedossa, nimittäin ensi kuussa on Jyväskylän näyttely! Nähdään tuttuja ja mikä parasta: saatetaan nähdä Axun velikin!

Axu kisaa Jyväskylässä ensimmäistä kertaa nuorissa. Kyseessä on myös meidän ensimmäinen sisänäyttely.
Olen jo nyt alkanut miettimään mitä nameja otan mukaan, ja miten saisin Axun esiintymään innokkaammin. Kehässä se juoksee hyvin, mutta seisoessa lösöttää. Namit eivät auta, sillä Axu vaan nuuhkaisee niitä ja jättää ne sitten omaan arvoonsa.

Tällä kertaa ajattelin kuitenkin leikkiä Axun kanssa ennen kehään menoa, jos se vaikka vähän innostaisi sitä, ja voisihan lelun toki ottaa mukaan kehäänkin. Vinkulelu voisi olla ok, jos kilpakumppaneita ei olisi, mutta toisalta se saattaisi vaan hämmentää Axua. Ehkä narulelu on paras ratkaisu..

Tärkeintä kuitenkin olisi, että saisin tehtyä kehässä olemisesta hauskan jutun Axulle. Nyt ollaan pidetty tosi kevytmielisiä näyttelyharjoituksia takapihalla: leikitään, riekutaan, ja ennen kaikkea olen kehunut tuota paljon. Parin viikon päästä on mätsäri, koitan innostaa Axua siellä mahd. paljon ja saada sen hännän heilumaan kehässäkin. Ensi viikkolla pitäisi myös käydä ostamassa Axulle uusi näyttelyhihna, sillä entinen ketju on aika raskas. Tällä kertaa ei kuitenkaan osteta ketjua, vaan hihna, jossa on mukana kiristettävä pantaosa.

Mutta palataas takaisin harrastuspuolelle. Tokoa treenataan edelleen epäsäännöllisesti takapihalla, ja ollaan me vähän edistyttykin: lenkillä otetaan aina pieniä pätkiä seuruuta, ja Axu pitää kontaktia hyvin yllä. Koiratanssitreenit jatkuvat puolestaan pian, sillä meille tuli vielä yksi esitys tälle syksylle. Toivottavasti se ei peruunnu. 
Pitää myöskin kyhätä uusi koreografia, sillä en halua tanssittaa samaa koreografiaa Axulla liikaa, ettei se kyllästy siihen. Kuitenkin ollaan valmiita palaamaan edelliseen koreografiaan, jos seuraava esitys ei valmistu ajoissa tmv.

2 kommenttia:

  1. Liityin lukijaks, tykkään kuvien laadusta :)
    Käy kattoo http://emmamaista.blogspot.fi/

    VastaaPoista