10. marraskuuta 2013

Tavarat esittelyssä

Meiltä pyydettiin tavaroiden esittely-postausta, joten tässä se tulee! Postaustoiveita saa jatkossakin laittaa, toteutan niitä mielelläni. Tässä postauksessa keskityn lähinnä pantoihin, valjaisiin ja muihin sellaisiin, koska turkinhoitovälineistä yms. tulen kertomaan lisää suunnitteilla olevassa turkinhoitopostauksessa.

Aloitetaan Axun nahkaisesta solkipannasta. Tämä on oikeastaan Axun ainut solkipanta, koska käytän sillä yleensä puolikuristavaa pantaa. Axulla oli aijemmin maastokuvioinen solkipanta, mistä pidin paljon, mutta se on mennyt rikki aikoja sitten. Tämä nahkainen solkipanta on muistaakseeni ostettu Mustista ja Mirristä, eikä se tainnut maksaa 18 € enempää.

Axun puolikurkkarit. Vasemmalla Biltemasta ostettu ohut nylonpanta ja oikealla nahkainen niittipanta, joka on ostettu viime vuoden messarista. Nämä pannat ovat oikeastaan aina käytössä, lähdettiin sitten lenkille, mätsäriin, tai minne tahansa muualle. Tykkään itse käyttää enemmän vasemman puoleista pantaa, sillä tuo niittipanta "huovuttaa" helposti Axun kaulaan rannun, jos sitä ei ota heti lenkin jälkeen pois kaulasta.

Axun näyttelyhihnat. Vasemman puoleinen näyttelyhihna on melko tuore ostos, joten sitä ei ole päästy vielä testaamaan. Näin sen Mustin ja Mirrin mainoslehdessä ja riensin ostamaan sen heti, sillä juuri tuollaista näyttelyhihnaa olen aina etsinyt. Oikealla puolella ovat meillä tähän asti käytössä olleet näyttelyhihna ja ketju.

Seuraavaksi valjaat. Vasemmalla ovat Axun turvavyövaljaat, joita käytetään autossa matkustaessa. Nuo on ostettu muistaakseeni Prisman lemmikeskuksesta, kun ne sattuivat löytymään sopivasti alekorista. Valjaiden mukana tuli myös jatko-osa, jolla ne saa kiinnitettyä autoon. Oikealla puolella ovat siis Axun heijastinvaljaat, joita käytetään yleensä lenkkeillessä. Ne ovat kevyet ja ne on nopea laittaa päälle.

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä: oranssit heijastinvaljaat ja talutushihna. Heijastinvaljaat ostettiin viime talvena lähinnä sen takia, että Axua voisi pitää turvallisesti irti pimeälläkin. Oikealla puolella on vuosi sitten ostettu nahkainen hihna. Tämän lisäksi meillä ei muita hihnoja olekkaan, jos näyttelyhihnoja ei oteta lukuun. Itse tykkään tuosta, sillä se on helppokäyttöinen ja mukava kädessä.

2 kommenttia:

  1. Tohvelilla on samanlaiset Rukan vasljaat paitsi mustana. Mitä oot tykänny? Miusta ne löystyy ihan kamalan helposti ja sitten roikkuu vaan päällä :/ Eivät enää siis samalla tavalla aja asiaansa koska alunperin hankin y-valjaat sen takia ettei Toffe pääse luikertamaan niistä ulos, kun sillä oli joskus tapana tehdä sitä muissa valjaissa ja pannoissa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo löystyy kyllä helposti ja roikkuu päällä. Melko painavat myös noiden lukkojensa ansiosta :--/ Enemmän tykkään noista lenkkeilyvaljaista, kun ne on niin "huomaamattomat" ja kevyet.

      Poista