16. helmikuuta 2014

Sinä päivänä satoi lunta
























Axu pääsi tänään nauttimaan koiraseurasta, kun Netta-sheltti tuli käymään meillä omistajansa kanssa. Suunnitelmissa oli lähteä ulos ottamaan koirista uudet rakennekuvat, mutta lunta satoi sen verran, ettei tohdittu heti lähteä kameran kanssa ulos. Lumisateen hellitettyä lähdettiin rannalle, mutta ulkona tuuli sen verran paljon, että edustuskuvat jäivät ottamatta. Axu otti tavalliseen tapaansa kaiken ilon irti Netan seurasta, mutta Netta ei ollut yhtä innostunut Axun seurasta.

Eilen käytiin ostamassa Axulle uudet valjaat (Hurtan metsänvihreät y-valjaat). Ne istuvat hyvin ja Axukin tuntuu tykkäävän. Ennestään Axulta löytyy nahkaiset t-valjaat ja oranssit Rukka-merkkiset heijastinvaljaat.

Perjantaina Axu pääsi taas vetämään pulkkaa. Tällä kertaa kyytiin lisättiin lunta ja naruakin pidennettiin. Axu ei ollut moksiskaan, vaikka pulkka saikin vähän lisäpainoa. Koitan jossain vaiheessa saada siitä tänne lisää videomateriaalia!

Harrastuspuolella on ollut hieman hiljaista, mutta ensi kuussa päästään korkkaamaan vuoden 2014 mätsärikausi! Näyttelyihin mennään varmaan seuraavan kerran vasta kesällä, mutta sitä ennen tullaan käymään monissa mätsäreissä.

Pulkan vetämisen lisäksi ollaan opeteltu pari uutta temppua ja hiottu vanhoja. Ensi viikon aikana koitan etsiä meille uuden biisin kesän koiratanssiesityksiä varten, jotta pääsisin tekemään uuden koreografian ja voitaisiin alkaa harjoittelemaan sitä. Aluksi voisi vaikka kuunnella omat cd-levyt läpi ja katsoa josko sieltä löytyisi sopiva biisi meille. Ollaan myös aloitettu tokon peruasennon harjoitteleminen alusta jakkaran avulla.

1 kommentti:

  1. Haastoimme teidät! :) http://nettastage.blogspot.fi/2014/02/lisaa-haastetta.html

    VastaaPoista