28. syyskuuta 2014

Pikatalvi























Tällä viikolla tuli tosiaan koettua pikatalvi. Maanantain ja tiistain välisenä yönä satoi ensilumi, joka sitten suli parissa päivässä pois. Minulla oli tiistaina koeviikon ansiosta vapaapäivä, joten kuvia tuli tietysti räpsittyä. Heti kun avasin takaoven, singahti Axu innoissaan takapihalle. Se kipitti kivilaattoja pitkin ja tökki niiden reunoilta varovasti lunta tassullaan ikään kuin varmistakseen, että siihen olisi varmasti turvallista astua. Sitten se loikkasi lumeen ja hyppelehti hetken aivan kuin sen tassut olisivat olleet tulessa. Höpsö koira, aivan kuin se ei olisi ikinä ennen lunta nähnytkään.























Meiltä on kyselty että ollaanko menossa lähiaikoina näyttelyihin, joten totean täällä blogissakin, että ei olla, meillä on nyt näyttelytauko. Näyttelyissä käyminen jatkuu jälleen ensi kesänä. Muutamissa mätsäreissä saatetaan pyörähtää tauon aikana ja no, katsotaan mitä muuta keksitään. Parin viikon päästä olisi ainakin tarkoitus käydä Axun kanssa vaeltamassa Kolilla.

ps. Jutustelin eräänä päivänä koulussa korealaisen vaihto-oppilaan kanssa ja selvisi, että Axu tarkoittaa koreaksi "shaky hands" eli tärisevät kädet (haha!). Kaverin sanoja lainaten: "Siinä on Axulle oiva inkkarinimi".


2 kommenttia: