14. heinäkuuta 2013

Lasten puuhapäivä


















Tänään oli Lasten puuhapäivä-tapahtuma, joka 4H Koiratiimin kanssa järjestettiin. Tapahtuma pidettiin SF-filmikylässä (Viihdekeskus Mennassa), Kontiorannassa.
Axu pääsi myös mukaan, sillä luvassa oli koirantanssiesityksiä, temppunäytös, ja rally-tokoa. Niiden lisäksi paikan päällä oli mm. pomppulinna, ratsastusta, kasvomaalausta sekä lelukoirakisa.
Esitykset alkoivat yhdeltä. Ensimmäisenä pidettiin rally-tokonäytös, jossa Axu toimi muiden koirien kanssa esimerkkinä. Siskoni ohjasi Axua, ja se meni molempien osalta hyvin, vaikka kumpikaan ei ollut kokeillut rally-tokoa aikaisemmin.

Klo 14 alkoivat koiratanssiesitykset, ja niiden jälkeen oli meidän temppunäytös. Yleisöä oli kertynyt enemmän kuin odotettiin, koko katsomon täydeltä. Me ei esitetty tällä kertaa koiratanssia, mutta pidettiin sen sijaan temppunäytös. Axu teki temput hyvin, vaikka se jäikin välillä etsimään isää katseellaan muun yleisön joukosta.
Temppunäytöksen jälkeen isä lähti Axun kanssa kotiin.

Kolmelta aloitettiin lelukoirakilpailu, johon oli myös kertynyt paljon osallistujia. Se oli melko mätsärityyppinen, aluksia koiria "juoksutettiin" hieman ja sitten ne vietiin näyttelypöydälle tutkittavaksi. Osallistujat saivat nimikoidut diplomit ja tikkarit.
Lelukoirakilpailun jälkeen varsinaista ohjelmaa ei ratsastuksen, kasvomaalauksen ja pomppulinnan lisäksi ollut.

Lopuksi videopätkiä rallytokoesityksestä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti