5. heinäkuuta 2013

Peruslenkki videolla


Yllä pieni videokooste meidän peruslenkistä. Meidän peruslenkkeihin kuuluu niin hihnassa kävelyä, kuin vapaana juoksenteluakin. Kesäisin käydään lenkkeilemässä mahdollisimman monissa eri paikoissa, lähirannalla, metsissä, lenkkeilypoluilla, jne. Talvisin päästään myös lenkkeilemään jäälle. Syksyllä käydään myös pellolla, sillä kesällä siellä on liikaa punkkeja, ja talvella siellä puolestaan on hiihtolatuja. Axun lempipaikka on ehdottomasti lähiranta, siellä liikkuu myös paljon muitakin koiria, ja Axu on saanut sieltä paljon kavereita.

Axu on melko rauhallinen lenkkeilijä, se ei rähise/räksytä muille koirille ja kulkee hihnassa vetämättä. Rannalla se tykkää jahdata variksia siinä toivossa, että saisi ne vielä joskus kiinni. Se lähtee myös jäniksien perään, jos sellainen sattuu kohdalle, mutta tulee kyllä melko heti takaisin.

Axun jääräpäisyys tulee lenkillä esille liiankin hyvin. Jos joku hyvä haju sattuu kohdalle, se on ihan pakko haistella loppuun asti, ennen kuin päästään jatkamaan matkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti