31. joulukuuta 2013

Tavoite on olla parempi ja vahvempi

Otsikko on napattu Cheekin biisistä "Viimeiseen hengenvetoon" ja siitä päästäänkin hyvin tämän postauksen aiheeseen: Nyt on nimittäin aika asettaa tavoitteet vuodelle 2014!

Tavoitteet:
→ Harjoitusta miestuomareiden suhteen
→ Uusi koiratanssi/koreografia
→ Tokon alkeiskurssi
→ Terveystutkimukset

... Sekä tietysti:
→ Näyttelyt
→ Mätsärit
→ Koiratanssiesitykset
→ Koirakavereiden tapaaminen

Miestuomareiden suhteen tarvitaan harjoitusta, sillä Axu on epävarma niiden suhteen. Tullaan käymään mätsäreissä ahkerasti (miestuomareita niissä tosin harvemmin on, mutta yrittänyttä ei laiteta) ja selvitän, olisiko näyttelykoulutuksessa tmv. miesohjaajaa. Uusille lukijoille kertaukseksi: Axulla oli kesällä kivespussintulehdus, jonka seurauksena se jouduttiin viemään eläinlääkärille. Kokemus oli kivulias ja kaikkea muuta kuin miellyttävä. Axua hoitanut eläinlääkäri oli mies, minkä takia se on alkanut arastelemaan miestuomareita. Normaalisiti (esim. lenkillä tai koirapuistossa) Axu ei  arastele miehiä, vaan tekee niihin tuttavuutta yhtä innokkaasti kun muihinkin, mutta kehässä miestuomarit kompastuskivi, tiedä sitten miksi. Ehkä se tilanne, kun tuomari tulee tutkimaan muistuttaa liikaa kys. eläinlääkärikäyntiä.

Koiratanssin treenaminen on jäänyt vähemmälle, mutta siihen tulee muutos! Se olisikin sopiva uudenvuodenlupaus. 4H Koiratiimin puolelta on ainakin luvassa koiratanssiesityksiä, mutta kisoista en vielä uskalla sanoa mitään. Saa nähdä korkataanko koiratanssikisat jo ensi vuonna, vai siirtyykö se vuodelle 2015.

Tokosta ollaan innostuttu myös, joten alkeiskurssi tuli asetettua yhdeksi tavoitteeksi. Olisi nimittäin kiva päästä treenaamaan muuallakin, kun vaan omalla takapihalla. 

Terveystutkimuksia ollaan ajateltu alustavasti ensi vuodelle, mutta mahdollista on myös, että ne siirtyvät vuodelle 2015. Tarkoitus olisi tutkia ainakin lonkat, polvet, kyynärät ja silmät. Edessä on myös tgAA testi, joka tehdään kilpirauhasen vajaatoiminannan selvittämiseksi.

 Siinäpä meidät tavoitteet olikin. Lopuksi tahdotaan toivottaa:

Onnea ja menestystä vuodelle 2014!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti