1. joulukuuta 2013

Tänä yönä lumi muuttaa mustan valkoiseksi, maiseman puhdistaa


























Nyt se sitten on, joulukuun ensimmäinen päivä. Lunta sataa vaan koko ajan lisää, ja alkaa tuntua siltä, että lumet ovat tulleet jäädäkseen. Axu on onnensa kukkuloilla, kun se saa pyöriä ja juoksennella lumihangessa. Koirapuistokin on vihdoin valmis ja ollaan käyty siellä pariin otteeseen. Ollaan tosin oltu niin myöhään liikenteessä, että muita koiria sinne ei ole samaan aikaan sattunut.

Harrastusrintamalle ei sen kummoisempaa kuulu. Joulukuu pyhitetään hölläilylle ja otetaan vähän rennommin. Koiratanssia tosin treenataan, vahvistetaan liikkeitä ja sitä rataa. Koreografia ja biisi menee vaihtoon, sillä nyt aletaan treenaamaan mahdollista kisakoreografiaa. Saa nähdä päästäänkö jo ensi vuonna kisoihin, vai siirtyykö se vuodelle 2015. Koiratanssiesityksiä meille on ainakin ensi vuonna tiedossa.

Pari päivää sitten yritin ottaa Axusta joulukorttikuvia, mutta lopulta kuvaushetki päättyi tähän:

























... Axu siis päätti, että tonttuhatulla leikkiminen on paljon hauskempaa. No onhan se paikallaan istuminen tonttuhattu päässä ihan tylsää, ja mikäs siinä, lapsihan on terve kun se leikkii, vai miten se sanonta meni.

Blogin ulkoasukin tuli vaihdettua joulun kunniaksi, mitäs pidätte? Kommenttia (ja tietysti toiveitakin) saa aina heittää kommenttiboksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti