5. elokuuta 2013

Kuulumisia, uusi kamera ja harjoituskuvia


Viime viikon keskiviikkona kävin ostamassa uuden kameran, jolla en tosin kerennyt kuvata paljoa, sillä sitä seuraavana päivänä koittikin lähtö Ruotsiin kaverin ja tämän perheen kanssa. Jätin uuden kameran suosiolla kotiin, ja otin vanhan digikameran mukaan. Palattiin sunnuntaina takaisin Suomeen.

Viime viikko oli yhtä hellettä, ja hyvät säät jatkuvat yhä. Axu on alkanut (vihdoin) vaihtamaan turkkia, vaikka kesä onkin jo melkein ohi. Viikonloppuna on myös tiedossa näyttelyt.. No, onneksi tuosta ei tunnu juuri huomaavan, että se vaihtaa turkkiaan, vaikka se onkin tiputtanut suurimman osan pohjavilloistaan. Lenkillä tuli vastaan yksi tuttu mummeli, joka kehui kuinka pörröinen Axu on, vaikka sillä on kyljissä jäljellä enää ohut päällyskarva.. Rippijuhlissakin Axu sai kehuja "muhkeasta" turkistaan..

Kuten jo mainitsinkin, viikonloppuna on luvassa Joensuun näyttely, jonne Axu on ilmoitettu molemmille päiville. Tuon turkki ei ole nyt parhaimmillaan, mutta saa nähdä miten käy. Toivotaan, että muutkin eukut ovat kesäkarvassa! 

Lauantaina eukkuja on meidän lisäksi vain 1, sunnuntaina 3. Lauantain tuomarina toimii Zsusanna Vaczi-Balogh (Unkarista) ja sunnuntaina Jussi Liimatainen.

Huomenna Lehmossa on mätsäri, jossa kaverini esittää Axun. Jos se menee hyvin, tämä saa esittää Axun myös Joensuussa toisena päivänä.
Axu tuntuu esiintyvän muiden kanssa innokkaammin, joten kokeillaan, josko se esiintyisi paremmin jonkun toisen kanssa.

Loppuun vielä pari onnistuneinta kuvaa (niiden tuhansien muiden kuvien joukosta):

2 kommenttia: