5. kesäkuuta 2014

Harjoitusta sunnuntaita varten






















Huh. Kesäloman alku on mennyt vauhdikkaasti. Tiistaina päästiin mätsäröimään pitkästä aikaa Netta-sheltin kanssa. Tällä kertaa mätsäri oli Uimaharjussa. Sää oli sen puolesta kiva, ettei ollut kovin kuuma, mutta ilma oli jokseenkin hiostava/kostea. Koiria ei ollut niin paljoa kuin yleensä, mutta kehiä oli vain yksi, ja luokat käytiin järjestyksessä, pennuista veteraaneihin. Axu oli ensimmäistä kertaa aikuisissa.

Kehässä meillä oli vastassa lapinkoiranarttu, johon Axu oli kerennyt ihastua kehän ulkopuolella. Kaikki meni aika sujuvasti, ja Axulta löytyi ryhtiäkin. Pari oli äärettömän tasaväkinen, mutta saatiin punainen nauha. Netta oli myös aikuisissa ja sai punaisen nauhan. Oltiin siis samassa nauhakehässä.


Punaisten nauhakehää meidän ei tarvinnut odottaa kauaa, mutta jo kehän ulkopuolella huomasin, että Axu alkoi väsyä. Sen huomasi kehässäkin, kun Axu ei enää jaksanut keskittyä. Hiostava ilma ja odottelu vaativat selvästi veronsa. Tuomari alkoi tiputtamaan koiria ja meidät käteltiin pois, eli tuloksena punainen nauha, ei sijoitusta.

Nyt voidaan hyvillä mielin lähteä sunnuntaina ryhmikseen. Kehäilyhommat eivät ole unohtuneet Axun mielestä, vaikka niistä on mukavasti taukoa pidettykin. Toisalta on vaan hyvä, että kehäilyä ei tule liian tiuhaan, ettei Axu kyllästy siihen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti