30. kesäkuuta 2014

Härdellin keskellä pitäs muistaa, että elämä on hetkissä






















Tällä lomalla ei ole kyllä kärsitty tekemisen puutteesta. Perjantaina Axu pääsi ensimmäistä kertaa hierottavaksi. Pientä varautuneisuutta oli ilmassa, mutta Axu antoi kyllä hieroa itseään hyvin. Jumeja oli selässä, muualla ei niinkään. Eron huomasi jo heti ensimmäisen hierontakerran jälkeen, selkä tuntui paljon paremmalta ja askeleet olivat lennokkaammat. Saatiin myös hyviä vinkkejä näyttelyihin liikkeiden osalta, ja niitä päästäänkin heti tänä viikonloppuna soveltamaan, koska edessä on Juvan näyttely.

Tänään olikin sitten toinen hierontakerta, ja Axu nukkuu nyt onnellisena takkahuoneessa. Kotiin tultaessa kokeilin nopeasti Axun selkää ja se tuntui taas pehmeämmältä. Varmasti Axullakin on mukavampi olo nyt, kun suurimmat jumit ollaan saatu pois.

Lauantaina Netta-sheltti piipahti omistajineen meillä. Sää oli oikein kiva, ja aurinkokin pilkahti pitkästä aikaa. Käytiin rannalla räpsimässä kuvia, yhteiskuvakin tuli otettua (ks. hieman alemmas).


Kuten aiemmin mainitsinkin, on tänä viikonloppuna edessä Juvan näyttely. Aikataulut tulivat, ja eukkuja on ilmoitettu viitisen kappaletta, eli neljä Axun lisäksi. Eukkuja on siis saman verran kuin viime näyttelyssäkin, Lahdessa. Tuomarina meillä on tällä kertaa Soile Bister. Jotkut saattavat muistaa, että ollaan käyty hänellä aiemminkin. Se oli Axun ensimmäinen näyttely. Nyt käydään ihan mielenkiinnosta katsomassa, että mitä tuo pitää Axusta nykyään.


3 kommenttia: