2. kesäkuuta 2014

Kuopion RoadShow

ShowHau järjestää tänäkin vuonna RoadShow-kiertueen, joka kiertää eri paikkakunnilla. Lauantaina se oli Kuopiossa, joten päätettiin heti päättäreiden jälkeen suunnata sinne. Se olikin oiva kesäloman avaus.

Paikan päällä oli mahdollista osallistua mätsäriin, mutta jätettiin se väliin, sillä huomenna lähdetään Netta-sheltin ja tämän omistajan kanssa mätsäriin Uimaharjuun. Sunnuntaina on taasen edessä Lahden ryhmis, eikä haluttu liikaa kehäilyä lyhyen ajan sisään.

Nähtiin myös koirien muotinäytös ja siellä mallina oli mm. ihastuttava skyenterrierivauva. Kuva alla. Tässä se taisi esitellä punk-tyyliä.



















Oma koira oli mahdollista käyttää valokuvattavana maksutta. Kuvalla osallistuttiin Miss. & Mr. Showhau-kilpailuun. Kuvat tulevat jossain vaiheessa nettiin ja niistä voittajat valitaan yleisöäänillä.

Ennen sitä pystyi käyttämään koiran stailattavana, ja mehän käytettiin! Axusta nyhdettiin viimeisetkin pohjavillat irti. Sitä ei kyllä huomaa, ellei tunnustele kylkiä. Silloin Axu nimittäin tuntuu aika kaljulta, mutta muuten se näyttää yhtä pörheältä kuin ennenkin. Ihmekoira.

Studiossa Axun tarvitsi vain pönöttää paikoillaan ja katsoa kameraan, ja sehän pönötti. Mentiin isän kanssa kameran taakse heiluttelemaan käsiä, jotta Axu katsoisi jatkuvasti kameraan. Kuvaaja innostui räpsimään kuvia ja taisi todetakin, että näistäpäs tulee hyviä. Nyt vain odotellaan että ne ilmestyvät nettiin ja päästään näkemään ne.





















^ Axu toivottelee aurinkoista kesän alkua lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Mekin päästiin Kertun kans eilen käymään tuolla ShowHaun kiertueella! :D Innolla ootan miltä se näyttää niissä kuvissa, kun toista "hieman" jänskätti olla siinä kuvattavana...

    Kiva blogi muuten sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! :D Meille sanottiin että kuvat tulevat loppuviikosta nettiin, joten eipä kauaa tarvitse odotella :)

      Kiitän! :>

      Poista