6. huhtikuuta 2013

Kurkistus ruokavarastoon


Idean tähän postaukseen sain eräästä koirablogista. Tällä kertaa esittelyssä on siis ruoka- ja herkkuvarasto. 


Heti ensimmäisenä esittelyssä Pedigree purkkiruoka, -herkkulastut, ja dentastixit. Viimeisessä kuvassa on Pedigree nappuloita ja Jahtia&Vahtia sekaisin, koska ollaan vaihtamassa ruokaa Jahtiin&Vahtiin. Siirryttiin penturuuasta suoraan pois, sillä J&V junioriruoka on melkein samaa kuin kana/riisi, energiaa siinä taitaa vain olla vain hitusen enemmän.


Herkut. Ensimmäisenä kotimaisia Tessu naudanlihalastuja, vieressä Best Friend Natural Bites kuivattuja kaloja, ja alla kanasipsit sekä jogurttinapit.
Näistä neljästä Axun lemppareita ovat ehdottomasti kuivatut kalat! Ne on toimii meillä parhaiten koulutusnameja, sillä ne on ehkä ainoita nameja mihin Axun mielenkiinto säilyy. Muihin koirankekseihin ja nappuloihin se kyllästyy helposti, mutta näihin ei. Ainut huono puoli on, että haju on aika kammottava.


Viimeisenä Axun lempparit, luut! En saanut mahdutettua kuvakollaasiin kuvaa siansaparoista, mutta niitäkin meiltä löytyy.

1 kommentti:

  1. Meillä ei varmaan toimisi noista herkuista koulutustilanteissa oikein mitkään. Tuolle niiden pitää olla miel. voimakkaasti tuoksuvia ja ihan oikeasti herkullisia + helppoja syödä. Koulutusnameina voisin suositella kokeiltavan myös HHC:n liha - tai kanatikkuja, ankkafileetä ja tonnikalapaloja. Meillä toiminut nuo täyslihaherkut tosi hyvin ja ankkafileekin helppoa leikata sopiviksi paloiksi vaikka saksilla. :)

    VastaaPoista