20. huhtikuuta 2013

Paljon onnea Axu!

Jauhelihakakku. Täytteenä/koristeena kananmunia ja porkkanoita.
Tuntuu uskomattomalta, että Axu täyttää tänään vuoden. Muistan vielä, kun kävimme hakemassa sen kasvattajalta. Tarhasta hyppäsi esiin pieni, pörröinen pentu, joka muistutti enemmän karhun- kuin koiranpentua.

Muutamat tutut, jotka ovat nähneet Axun ensimmäistä kertaa parin kuukauden ikäisenä ja seuraavan kerran tämän ikäisenä ovat sanoneet, ettei sitä tunnista samaksi koiraksi. Ja tottahan se on, että Axu on muuttunut ihan hurjasti. Etenkin sen väri on vaihdellut paljon.
Myös luonteeltaan Axu on aikuistunut, ainakin hieman. Siinä on edelleen tiettyä pennun mielisyyttä, mutta siinä on myös huomattavissa joitakin aikuismaisia piirteitä. Esim. lenkillä se ei enää välitä muista koirista, eikä mätsäripaikoillakaan.

Äiti oli tehnyt Axulle kakkupohjan jauhelihasta, jonka täytin ja koristelin tänään keitetyillä porkkanoilla sekä kananmunilla. Illalla Axu sai kakkunsa, samalla kun muut söivät ihan oikeaa kakkua.
Huomenna synttäreiden juhliminen jatkuu, sillä huomenna nähdään Netta-shelttiä  koirien yhteissynttäreiden merkeissä. Huomenna tullaan juhlimaan Axun 1- ja Netan 3-vuotis synttäreitä.

Loppuun vielä päivällä räpsityt posetuskuvat:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti