14. huhtikuuta 2013

Päivä koiramessuilla

Eilen vietettiin siis päivä Kiihtelysvaarassa koiramessuilla, joita oltiin 4H Koiratiimin kanssa järjestämässä. Sää ei tällä kertaa suosinut, vettä ja loskaa satoi eikä ulkona ollut kovinkaan lämmin. Itse menin paikan päälle jo aamulla, isä toi Axun vasta myöhemmin, sillä osallistuin sen kanssa Heinävaaran koulun järjestämään mätsäriin. Koiria ja ihmisiä oli paikalle kuitenkin kertynyt enemmän mitä olisi sään puolesta luullut, hyvä niin.

© Henna
Kehät alkoivat kahdeltatoista, mutta isä kerkesi Axun kanssa paikalle vasta hieman sen jälkeen. Nappasin Axun heti mukaan autosta ja kiiruhdin mätsäripaikalle. Kun olin menossa kehän laidalle odottamaan, huomasin että numerolappu oli tipahtanut matkan varrelle. Lähdin hakemaan sitä, kunnes kuulin että meitä huudettiin kehään.
Matka messu- ja mätsäripaikkojen välillä ei onneksi ollut pitkä, joten kerettiin kuin kerettiinkin kehään. Axu oli hieman hämmentynyt, mutta käyttäytyi kehässä siitä huolimatta hyvin. Se antoi katsoa hampaat ja juoksi nätisti, seisominenkin meni hyvin. Aluksi juostiin kehä 2 kertaa ympäri, sitten tuomari kävi katsomassa koirat. Kun tuomari oli katsonut molemmat koirat, mentiin vielä kehä kerran ympäri. Saatiin punainen nauha.

Punaisten kehä meni hieman ensimmäistä kehää huonommin, mutta ei huonosti sekään. Ei sijoituttu, joten suunnattiin heti punaisten kehän jälkeen autolle. Isä vei Axun kotiin ja itse jäin vielä messuille.

© Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti