22. toukokuuta 2013

Pikapostia


Selaillessani Koiramme-lehteä huomasin takasivulla Petenkoiratarvike-liikkeen mainoksen. Siinä mainostettiin ale-tuotteita. Ensimmäisenä silmääni osui vihreä kevythäkki, joka oli saatavilla puoleen hintaan. Olin jo hetken haaveillut jonkunlaisesta kevythäkistä, se olisi kaikinpuolin kätevä näyttelyissä. Pian löysinkin itseni tutkimasta kys. liikkeen nettisivuja. Häkistä löytyi vielä kokoja, joten päädyttiin tilaamaan se. Taidettiin tilata häkki kokoa XXL (eli = 91.4 x 63.5 x 63.5 cm)

Tilaus lähetettiin siis maanantai-iltana, paketin toimitusaika oli 1-2 päivää. Saatiin pari tuntia sitten viesti, että paketti olisi noudettavissa postista. No, äiti lähti hakemaan sitä ja minä jäin Axun kanssa kotiin odottamaan.

Äidin tuotua paketin kokosimme häkin takapihalle. Axu katsoi sitä ensin varauksella, mutta meni lopulta namien perässä tutkimaan häkkiä. Todettuaan sen mukavaksi, se jäi jopa lepäämään sinne. 

Nyt kun Axu on tottunut häkkiin, voimme huoletta ottaa sen mukaan lauantain näyttelyyn, jotta Axu pääsee sinne lepäämään ja odottelemaan vuoroaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti