1. toukokuuta 2013

Vappumätsäri

Tänään suunnattiin Josepan järjestämään vappumätsäriin. Ilmoittautuminen alkoi 11.30 ja kehät 13, joten lähdettiin ajamaan paikalle vasta puoli yhden aikoihin.

Tällä kertaa pienet ja isot koirat arvosteltiin erikseen (jokaisessa luokassa). Nuoret alkoivatkin heti, vaikka yleensä ensin on JH sekä lapsi&koira kehät.
Aluksi piti kuitenkin odottaa, että pienten nuorten kehä olisi ohi. Käytiin kävelemässä ja kun tultiin takaisin, olikin menossa jo pienten nauhakehät.
Sen jälkeen alkoivat isot nuoret, joihin Axu oli ilmoitettu. Aluksi juoksutettiin koirat 2 kertaa ympäri, sitten tuomari tuli tutkimaan koirat ja otettiin vielä kolmio. Lopuksi juostiin kehä vielä kerran ympäri. Pari oli tasaväkinen, mutta saatiin lopulta sininen nauha.

Sinisten kehässä koirat juoksutettiin kahdessa erässä. Aluksi juostiin kehä kerran ympäri, silloin yksi kehässä olevista koirista pääsi irti ja juoksi räksyttäen toisen kehässä olevan koiran luokse. Axu hämmentyi hieman, jonka takia sainkin yrittää kalastella sen huomiota namilla. Pienen välikohtauksen jälkeen koirat laitettiin seisomaan ja tuomari alkoi lähettämään koiria pois kehästä.

Pian tajusin, että kehässä oli meidän lisäksi jäljellä enää 2 koiraa, mikä tarkoitti että oltiin sijoituttu. Tuomari ohjasi koirat oikeaan järjestykseen, oltiin kolmansia. Tänään sijoituttiin siis sinisten kolmansiksi, eli tuloksena SIN3.

SIN3

3 kommenttia: